Для шокоголіков, ще один варіант - рецепт шоколадного пирога з шоколадною помадкою.
Інгредієнти для рецепта шоколадного торта:
Тісто
• 100 гр вершкового масла (м'якого)
• 2 склянки цукру
• 2 яйця
• 1 / 2 чайної ложки ванілі
• 2 склянки борошна
• 1 чайна ложка соди
• 1 / 2 чайної ложки солі
• 1 чашка води
• 1 / 2 чашка молока
• 50 гр розтопленого, охолодженого шоколаду
Помадка
• 1 склянка цукру
• 1 / 2 чашки молока
• 100 гр вершкового масла (кубиками)
• 2 столові ложки какао
Приготування шоколадного торта:
У мисці міксером збийте масло з цукром, до повного їх з'єднання. Потім, по одному додавайте яйця, при цьому продовжуючи збивати. Додайте ваніль. Окремо змішайте борошно, соду і сіль. Потім, додайте змішані сухі інгредієнти до яйчной суміші, чергуючи з додаванням молока та води. До вийшла тесту додайте розтоплений шоколад охолоджений і добре все перемішайте.
У попередньо змащену вершковим маслом, невелику форму для випіканія вилийте тісто. Випікайте в попередньо розігрітій духовці при 160 З близько 20 - 30 хвилин, дивіться щоб шоколадний пиріг не подгарел. Готовність перевіряти зубочисткою. Після приготування - остудіть.
Тим часом, приготуємо помадку. У маленькій каструлі змішайте цукор, молоко, масло і какао. Доведіть все до кипіння, після варіть 1 хвилину, при цьому не перестаючи помішувати. Зніміть з вогню. Перекладіть помадку в тарілку і остудіть. Для "легкості", збийте вже остигнула помадку за допомогою віночка або міксера.
Змастіть верх пирога. Все, чудовий шоколадний пиріг готовий.
-
- Объявления
Рецепт шоколадного пирога
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Объявления
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Вернуться в Украшение тортов и блюд Кто сейчас на форумеЗарегистрированные пользователи: Yandex [Bot] |