Найкраще сушити кислі або кислосладкие яблука. Відберіть незіпсовані яблука, промийте їх у холодній воді і обсушити на повітрі. Потім очистіть від шкірки, видаліть насінну частину і розріжте на поздовжні часточки. Товщина часточок не повинна перевищувати 10 мм. Для збереження білого кольору часточки потрібно опустити на 2-3 хв у розчин солі (на 1 л води 20 г солі), обсушити потім на повітрі.
Сушать яблука на відкритому повітрі, по можливості на сонці, 2-4 дні. Часточки кладуть на підноси і щодня перевертають, обережно струшуючи піднос або пересипаючи їх на новий піднос. Можна сушити в печі, найкраще при температурі 75-80 град. Правильно висушені яблука повинні бути м'якими, еластичними, світло-кремового кольору.
-
- Объявления
Як сушити яблука
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Объявления
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Вернуться в Вопросы по кулинарии Кто сейчас на форумеЗарегистрированные пользователи: Bing [Bot] |