Рецепт кавунов консервованих
Склад: кількість продуктів довільне.
Вимиті кавуни розрізати на невеликі шматки, скласти в простерилізовані трилітрові банки.
Залити окропом.
Накрити кришками і зверху - рушником.
Відставити на півгодини.
Потім воду злити в окрему каструлю, покласти на кожен літр рідини 1 столову ложку солі, 4 столових ложки цукру.
Поставити на вогонь, довести до кипіння.
У банку покласти 1-2 зубчики часнику.
Кавуни залити киплячим розсолом, після чого можна додати трохи оцту.
Закупорена герметично, залишити на добу, в теплі.
Зберігати в холодному місці.
-
- Объявления
Кавуни консервовані - рецепт
Сообщений: 2
• Страница 1 из 1
ОбъявленияКавуни солоні - рецепткавуни солоні
Склад: для розсолу: на 10 літрів води - 700 грамів солі. Кількість продуктів довільне. Відібрати зрілі, щільні, без тріщин середні і дрібні кавуни, ретельно вимити їх і наколоти дерев'яною голкою в 10-15 місцях. Потім щільно укласти в підготовлений посуд, залити розсолом. Прянощі не додавати. Після попереднього тельного бродіння протягом 1-2 діб розсіл долити і поставити кавуни в холодне місце.
Сообщений: 2
• Страница 1 из 1
Вернуться в Консервирование - домашние заготовки Кто сейчас на форумеЗарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей |