Консервування - салат з перцю
1. Заливка: на 1 л води - 70 г цукру, 35 г солі, 8 г лимонної к-ти. Перець вимити, очистити від насіння, опустити на 2-3 хв. в киплячу воду, відразу охолодити в холодній. Hарезать смужками, укласти в банки по плічка. Залити заливку і стерилізувати в киплячій воді 2-х і 3-х літрові - 30-35 хв. 2. Робимо розсіл: на 6 літрів води, 5 стопок цукру, 4 стопки оцту, 6 столових ложок солі. Розрізаємо перець навпіл, чистимо. Ложим перець в розсіл кип'ятимо 2-3 хв. складаємо в постерілізованние банки пріменаем не дуже щільно і заливаємо розсолом, закупорюємо, укутуємо і витримуємо поки не охолоне. Виходить дуже смачно і вистаевают всю зиму в квартирі.
-
- Объявления
Салат з перцю - рецепт
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Объявления
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Вернуться в Консервирование - домашние заготовки Кто сейчас на форумеЗарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей |