Страница 1 из 1

Салат з перцю - рецепт

СообщениеДобавлено: 23 ноя 2011, 20:55
Повариха
Консервування - салат з перцю

1. Заливка: на 1 л води - 70 г цукру, 35 г солі, 8 г лимонної к-ти. Перець вимити, очистити від насіння, опустити на 2-3 хв. в киплячу воду, відразу охолодити в холодній. Hарезать смужками, укласти в банки по плічка. Залити заливку і стерилізувати в киплячій воді 2-х і 3-х літрові - 30-35 хв. 2. Робимо розсіл: на 6 літрів води, 5 стопок цукру, 4 стопки оцту, 6 столових ложок солі. Розрізаємо перець навпіл, чистимо. Ложим перець в розсіл кип'ятимо 2-3 хв. складаємо в постерілізованние банки пріменаем не дуже щільно і заливаємо розсолом, закупорюємо, укутуємо і витримуємо поки не охолоне. Виходить дуже смачно і вистаевают всю зиму в квартирі.