Коктейль «Іржавий цвях»
Інгредієнти:
шотландський віскі - 40 мл
лікер «Дримба» - 20 мл
Технологія приготування
Низький широкий келих (олд-фешн) наповнити наполовину льодом. Налити всі компоненти, ретельно перемішати. Додати цедру апельсина.
Коктейль «Сухий Манхеттен»
Інгредієнти:
рай-віскі - 50 мл
сухий вермут - 20 мл
Технологія приготування
Келих для змішування коктейлів наполовину наповнити льодом, додати всі компоненти і ретельно перемішати. За допомогою стрейнера (сита) відфільтрувати в коктейльну чарку. Прикрасити часточкою лимона.
Коктейль «Роб Рой»
Інгредієнти:
скотч віскі - 45 мл
червоний вермут - 25 мл
Ангостура - 2-3 краплі
Технологія приготування
Келих для змішування коктейлів наполовину наповнити льодом, додати всі компоненти і ретельно перемішати. За допомогою стрейнера (сита) відфільтрувати в коктейльну чарку. Прикрасити коктейльної вишнею.
Коктейль «Чудовий Манхеттен»
Інгредієнти:
рай-віскі - 50 мл
сухий вермут - 10 мл
червоний вермут - 10 мл
Ангостура - 2-3 краплі
Технологія приготування
Келих для змішування коктейлів наполовину наповнити льодом, додати всі компоненти і ретельно перемішати. За допомогою стрейнера (сита) відфільтрувати в коктейльну чарку. Прикрасити часточкою лимона.
Коктейль «Олд-фешн»
Інгредієнти:
бурбон, скотч
або рай-віскі - 40 мл
1 цукровий кубик
Ангостура - 2-3 краплі
Технологія приготування
На дно склянки покласти шматочок цукру, капнути ангостури, потім пару крапель содової, все це придушити Мадлер (толкушкой), далі покласти лід і додати порцію віскі. Можна ще придушити і апельсин.
Коктейль «Віскі Сауер»
Інгредієнти:
бурбон віскі - 45 мл
лимонний сік - 30 мл
сироп цукровий - 15 мл
білок яйця або яєчний порошок
Технологія приготування
У шейкер з льодом налити всі компоненти. Ретельно струсити і вилити в низький широкий келих (олд-фешн). Прикрасити часточкою апельсина та коктейльної вишнею.
Коктейль «Ірландська кава»
Інгредієнти:
ірландський віскі - 40 мл
збиті вершки - 30 мл
гарячу каву Еспрессо - 80 мл
темний цукор - 1 ч.л.
Технологія приготування
У келих для ірландського кави наливаємо гарячу каву, віскі і додаємо чайну ложку темного цукру. Зверху акуратно по ложці виливаємо вершки так, щоб вони лягли зверху.
-
- Объявления
Коктейлі з віскі
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Объявления
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Вернуться в Напитки, Винный погреб Кто сейчас на форумеЗарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей |