Коктейлі з горілкою
Добавлено: 26 ноя 2011, 09:22
Рецепти коктейлей з горілкою
Коктейль "Червона площа"
Інгредієнти:
Горілка
Лікер Cointreau
Лимонний сік
Томатний сік
Технологія приготування
Збити 4 / 10 частини горілки, 1 / 10 лікеру, 1 / 10 лимонного і 4 / 10 томатного соку в шейкері, попередньо наповненому льодом наполовину. Відфільтрувати в коктейльний келих.
Фортеця коктейлю 20%
Коктейль "Москва"
Інгредієнти:
Горілка
Білий вермут
Лікер Cointreau
Крем з ожини
Технологія приготування
Збити 3 / 10 частини горілки, 4 / 10 вермуту. 1 / 10 лікеру Cointreau і 2 / 10 ожинового крему в шейкері,
наповненому наполовину льодом. Відфільтрувати у келих типу tumbler з льодом.
Фортеця коктейлю 28,2%
Коктейль "Halloween"
Інгредієнти:
1 часточка апельсина
3 унції апельсинового соку
1 унція скотча
2 унції горілки
Технологія приготування:
Змішати в шейкері з льодом, і подавати в стакані для мартіні, декорованим часточкою апельсина.
Кривава Мері (Bloody Mary) по русски
Інгредієнти:
2 частини горілки
3 частини соку томатного
чорний перець і сіль не багато
Технологія приготування
Наливаємо в стакан томатний сік. На кінчику ножа (щоб не перемішалася горілка з соком) наливаємо горілку. Справжні російські ще додають перець. Є і зворотний варіант наливати по кінчику ножа сік.
Коктейль "Цельсійтіні"
Інгредієнти
Горілка - 50 мл
Вермут Marengo Dry (сухий) - 70 мл
Технологія приготування
Перемішайте напої в шейкері і прикрасьте шматочком лайма
Коктейль "Nirvana"
Інгредієнти:
Горілка 100 мл
Мартіні (Bianco або Extra Dry) 300 мл
Апельсиновий сік 200 мл
Кубики льоду
Технологія приготування
Беремо шейкер додаємо горілку, сік, мартіні, струшуємо.
У келих кидаємо кубики льоду і проціджуємо в нього коктейль з шейкера.
За бажанням прикрасити часточкою лайма чи апельсина
Коктейль «Яблуневий Мартіні»
Інгредієнти:
горілка - 40 мл
яблучний лікер - 15 мл
лікер «Куантро» - 15 мл
Технологія приготування
У келих для змішування коктейлів з льодом налити всі компоненти, ретельно перемішати і через стрейнер (ситечко) вилити в коктейльну чарку. Прикрасити часточками яблука.
Коктейль «Харвей Уолбангер»
Інгредієнти:
горілка - 45 мл
лікер «Гальяно» - 15 мл
апельсиновий сік - 90 мл
Технологія приготування
У високий келих (хайболл) з льодом додати всі компоненти. Акуратно перемішати. Прикрасити апельсином та коктейльної вишнею
Коктейль «Удар бика»
Інгредієнти:
горілка - 30 мл
яловичий бульйон - 60 мл
лимонний сік - 10 мл
сіль, перець - за смаком
соус «Табаско» - за смаком
соус «Вотчестер» - за смаком
Технологія приготування
У високий келих (хайболл) з льодом налити всі компоненти. Додати спеції, соуси і ретельно перемішати. У холодну погоду можна подавати в гарячому вигляді.
Коктейль "Секс на пляжі»
Інгредієнти:
горілка - 40 мл
персиковий лікер - 20 мл
апельсиновий сік - 40 мл
журавлинний сік - 40 мл
Технологія приготування
У шейкер з льодом додати всі компоненти і ретельно збити. Разом з льодом вилити вміст шейкера у високий келих (хайболл).
Коктейль "Червона площа"
Інгредієнти:
Горілка
Лікер Cointreau
Лимонний сік
Томатний сік
Технологія приготування
Збити 4 / 10 частини горілки, 1 / 10 лікеру, 1 / 10 лимонного і 4 / 10 томатного соку в шейкері, попередньо наповненому льодом наполовину. Відфільтрувати в коктейльний келих.
Фортеця коктейлю 20%
Коктейль "Москва"
Інгредієнти:
Горілка
Білий вермут
Лікер Cointreau
Крем з ожини
Технологія приготування
Збити 3 / 10 частини горілки, 4 / 10 вермуту. 1 / 10 лікеру Cointreau і 2 / 10 ожинового крему в шейкері,
наповненому наполовину льодом. Відфільтрувати у келих типу tumbler з льодом.
Фортеця коктейлю 28,2%
Коктейль "Halloween"
Інгредієнти:
1 часточка апельсина
3 унції апельсинового соку
1 унція скотча
2 унції горілки
Технологія приготування:
Змішати в шейкері з льодом, і подавати в стакані для мартіні, декорованим часточкою апельсина.
Кривава Мері (Bloody Mary) по русски
Інгредієнти:
2 частини горілки
3 частини соку томатного
чорний перець і сіль не багато
Технологія приготування
Наливаємо в стакан томатний сік. На кінчику ножа (щоб не перемішалася горілка з соком) наливаємо горілку. Справжні російські ще додають перець. Є і зворотний варіант наливати по кінчику ножа сік.
Коктейль "Цельсійтіні"
Інгредієнти
Горілка - 50 мл
Вермут Marengo Dry (сухий) - 70 мл
Технологія приготування
Перемішайте напої в шейкері і прикрасьте шматочком лайма
Коктейль "Nirvana"
Інгредієнти:
Горілка 100 мл
Мартіні (Bianco або Extra Dry) 300 мл
Апельсиновий сік 200 мл
Кубики льоду
Технологія приготування
Беремо шейкер додаємо горілку, сік, мартіні, струшуємо.
У келих кидаємо кубики льоду і проціджуємо в нього коктейль з шейкера.
За бажанням прикрасити часточкою лайма чи апельсина
Коктейль «Яблуневий Мартіні»
Інгредієнти:
горілка - 40 мл
яблучний лікер - 15 мл
лікер «Куантро» - 15 мл
Технологія приготування
У келих для змішування коктейлів з льодом налити всі компоненти, ретельно перемішати і через стрейнер (ситечко) вилити в коктейльну чарку. Прикрасити часточками яблука.
Коктейль «Харвей Уолбангер»
Інгредієнти:
горілка - 45 мл
лікер «Гальяно» - 15 мл
апельсиновий сік - 90 мл
Технологія приготування
У високий келих (хайболл) з льодом додати всі компоненти. Акуратно перемішати. Прикрасити апельсином та коктейльної вишнею
Коктейль «Удар бика»
Інгредієнти:
горілка - 30 мл
яловичий бульйон - 60 мл
лимонний сік - 10 мл
сіль, перець - за смаком
соус «Табаско» - за смаком
соус «Вотчестер» - за смаком
Технологія приготування
У високий келих (хайболл) з льодом налити всі компоненти. Додати спеції, соуси і ретельно перемішати. У холодну погоду можна подавати в гарячому вигляді.
Коктейль "Секс на пляжі»
Інгредієнти:
горілка - 40 мл
персиковий лікер - 20 мл
апельсиновий сік - 40 мл
журавлинний сік - 40 мл
Технологія приготування
У шейкер з льодом додати всі компоненти і ретельно збити. Разом з льодом вилити вміст шейкера у високий келих (хайболл).