Коктейль «Королівський Кір»
інгредієнти:
шампанське - 90 мл
лікер «Кассис» - 10 мл
технологія приготування
У келих для шампанського налити лікер «Кассис» (чорна смородина), зверху долити шампанське.
Коктейль "Мімоза"
інгредієнти:
ігристе вино - 75 мл
апельсиновий сік - 75 мл
технологія приготування
У келих для шампанського налити сік і долити зверху вино.
Коктейль "Шампань"
інгредієнти:
90 мл шампанського
10 мл бренді (коньяку)
2-3 краплі Angostura bitter
1 цукровий кубик
Прикраса: часточка апельсина, вишня
Спосіб приготування:
Покладіть один кубик цукру на дно келиха, капніть на нього ангостури. Додайте бренді і шампанське. не перемішуйте
-
- Объявления
Коктейлі з шампанським
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Объявления
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Вернуться в Напитки, Винный погреб Кто сейчас на форумеЗарегистрированные пользователи: Bing [Bot] |