Страница 1 из 1

Коктейлі з шампанським

СообщениеДобавлено: 26 ноя 2011, 09:39
Кухар
Коктейль «Королівський Кір»

інгредієнти:
шампанське - 90 мл
лікер «Кассис» - 10 мл
технологія приготування
У келих для шампанського налити лікер «Кассис» (чорна смородина), зверху долити шампанське.


Коктейль "Мімоза"

інгредієнти:
ігристе вино - 75 мл
апельсиновий сік - 75 мл

технологія приготування
У келих для шампанського налити сік і долити зверху вино.

Коктейль "Шампань"

інгредієнти:

90 мл шампанського
10 мл бренді (коньяку)
2-3 краплі Angostura bitter
1 цукровий кубик
Прикраса: часточка апельсина, вишня
Спосіб приготування:
Покладіть один кубик цукру на дно келиха, капніть на нього ангостури. Додайте бренді і шампанське. не перемішуйте