Малиновий пиріг
Рецепт «Малиновий пиріг» розрахований на 12 персон. Час приготування - 100 хвилин. Зміст калорій - 290.
Інгредієнти малинового пирога:
70 г борошна
1 чайна ложка розпушувача
2 шт. яйця
120 г цукрової пудри
50 г плавленого сиру вершкового Hochland в ванночках
1 шт. лимона (цедра)
1 столова ложка соку лимонного
100 г малини
2-3 столові ложки желе ягідного, яке приготовлено з пакетика
Невеликий святкує: плавлений сир вершковий Hochland - це прекрасна основа для приготування безлічі кондитерських виробів.
Спосіб приготування малинового пирога:
1. Духовку треба розігріти до 190 градусів Цельсія.
2. Борошно просійте через сито з розпушувачем. Яйця потім збийте з 100 грамами пудри цукрової, перемішайте ці інгредієнти з розпушувачем і борошном.
3. Вистелити папером для запікання форму і вилийте неї тісто, і розрівняйте його. Поставте форму в духовку і випікайте 25 хвилин. Потім готовий корж потрібно дістати з духовки і дайте йому трошки охолонути прям у формі, а потім переверніть на рушник і акуратненько зніміть папір для випікання і залиште корж до повного охолодження.
4. Плавлений вершковий сир розітріть з цедрою лимонної, соком лимонним і залишилася пудрою цукрової.
5. Остиглий корж необхідно викласти на блюдо велике і намажте його сирною масою.
6. Малину потрібно вимити, гарненько обсушити рушником і укласти на сирну масу.
7. Приготуйте желе з пакетика і в гарячому вигляді налийте на малину. Поставте малиновий пиріг в холодильник на 1:00, після чого можете пиріг подавати на стіл.
Приємного апетиті!
-
- Объявления
Малиновий пиріг - рецепт
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Объявления
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Кто сейчас на форумеЗарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей |