Страница 1 из 1

Піца з ковбасою та грибами

СообщениеДобавлено: 21 мар 2012, 15:54
Бэлла
Як приготувати піцу з ковбасою та грибами?

Для тесту нам потрібно:

муки-600г
1 стакан теплої води
яйця-2 шт
цукор-1 ст. ложка
сіль-0.5 ч. ложки
рослинне масло-3 ст. ложки
сухі дріжджі-1 пакетик (11г)
Для начинки:

твердий сир-300г
ковбаса-300г
печериць-400г
помідори-2 шт
цибулина-1 велика
кетчуп
петрушка
кріп
Готуємо тісто:

Муку просіваємо в миску і змішуємо з дріжджами. Додаємо сіль, цукор, рослинна олія. Вливаємо склянку води і все гарненько перемішуємо. Вбиваємо яйця і вимішуємо тісто до однорідності. Місити потрібно не менше 15 хв, руками змащеними соняшниковою олією. Накриваємо чистим кухонним рушником і залишаємо в теплі на 1:00.

Готуємо начинку до піци:

Гриби миємо, чистимо й нарізаємо їх пластинками. Цибулю чистимо й ріжемо кільцями. На сковорідці розігріваємо олію і злегка обсмажуємо цибулю, потім додаємо гриби та смажимо на невеликому вогні до готовності грибів. Помідори обдаємо окропом і нарізаємо скибочками. Ковбасу нарізаємо тонкими шматочками. Сир натираємо на крупній тертці. Стіл посипаємо борошном, відрізаємо половину тіста і розгортаємо його за розміром нашої форми. Змащуємо тісто кетчупом і вилажіваем послідовно гриби з цибулею, ковбасу, помідори. Зверху піцу посипаємо тертим сиром і зеленню. Ставимо в розігріту до 180 ° С духовку і запікаємо 30-40 хв.