• Объявления



Яблучний пиріг - рецепт

Делимся и обсуждаем всевозможные рецепты плюшек, пончиков, тортиков, блинчиков, выпечка к праздникам и не только. Рецепты выпечек

Яблучний пиріг - рецепт

Сообщение Бэлла » 21 мар 2012, 15:58

Для приготування цього смачного пирога з яблуками нам знадобиться:

яблука
3 яйця
стакан цукру
півсклянки борошна
0,5 ч ложки соди, гашеної оцтом
Міксером збиваємо яйця, цукор і соду, гашене оцтом. Додаємо борошно. Тісто має бути по густоті як сметана. Яблука миємо й нарізаємо часточками. Для пирога потрібно не менше 2-х літрів часточок. Перемішуємо яблука з тестом і викладаємо у змащену маслом форму. Випікаємо при 220 ° С до рум'яного кольору. Готовність пирога перевіряємо деревяною паличкою. Встромляємо паличку в середину тіста, виймаємо і дивимося - якщо на ній залишилося сире тісто, печемо ще 10 хв і знову перевіряємо. Якщо верх пирога підрум'янюється занадто швидко і при цьому всередині він сирий, накриваємо форму фольгою, а температуру зменшуємо до 180-200 ° С.
Аватар пользователя
Бэлла

 
Автор темы
Сообщений: 274
Темы: 226
Зарегистрирован: 20 фев 2012, 22:03
Благодарил (а): 10 раз.
Поблагодарили: 4 раз.

Объявления

Вернуться в Выпечка

Кто сейчас на форуме

Зарегистрированные пользователи: Bing [Bot], Google [Bot], MailRu [Bot]




cron
Яндекс.Метрика