Для приготування цього смачного пирога з яблуками нам знадобиться:
яблука
3 яйця
стакан цукру
півсклянки борошна
0,5 ч ложки соди, гашеної оцтом
Міксером збиваємо яйця, цукор і соду, гашене оцтом. Додаємо борошно. Тісто має бути по густоті як сметана. Яблука миємо й нарізаємо часточками. Для пирога потрібно не менше 2-х літрів часточок. Перемішуємо яблука з тестом і викладаємо у змащену маслом форму. Випікаємо при 220 ° С до рум'яного кольору. Готовність пирога перевіряємо деревяною паличкою. Встромляємо паличку в середину тіста, виймаємо і дивимося - якщо на ній залишилося сире тісто, печемо ще 10 хв і знову перевіряємо. Якщо верх пирога підрум'янюється занадто швидко і при цьому всередині він сирий, накриваємо форму фольгою, а температуру зменшуємо до 180-200 ° С.
-
- Объявления
Яблучний пиріг - рецепт
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Объявления
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Кто сейчас на форумеЗарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей |