• Объявления



Пиріг з гарбуза з апельсинами

Делимся и обсуждаем всевозможные рецепты плюшек, пончиков, тортиков, блинчиков, выпечка к праздникам и не только. Рецепты выпечек

Пиріг з гарбуза з апельсинами

Сообщение Кнопа » 21 мар 2012, 19:09

Щоб задобрити дракона на вашому столі в новорічну ніч обов'язково повинна бути гарбуз. Ви можете просто прикрасити стіл сирої гарбузом, запекти її або приготувати пиріг з цього чудового рецептом.

Для приготування гарбузового пирога з апельсинами нам знадобиться:

2 - яйця
½ склянки - цукру
180 гр. 1 ст.л. для присипання форми - манної крупи
120 гр. - Масла вершкового або маргарину
1 - апельсин
130 гр. - Гарбуза (м'якоть)
2 ч.л. - Розпушувача для тіста
рослинне масло для змащування форми
Для шоколадної помадки:

3 ст.л. - Цукру
3 ст.л. - Какао
70 гр. - Сметани
70 гр. - Вершкового масла

Приготування пирога з гарбуза з апельсинами:

Розм'якшене вершкове масло розтираємо з цукром і манною крупою. Яйця збиваємо за допомогою міксера в піну, додаємо в тісто. Апельсин моєму, цедру натираємо на тертці, сік вичавлюємо і разом з цедрою кладемо в тісто.

М'якоть гарбуза натираємо на дрібній тертці і теж додаємо в тісто. Потім додаємо в тісто розпушувач для тіста, перемішуємо і викладаємо у форму (у мене розміром 20 х 20 сантиметрів), змащену маслом і присипану манкою або сухарями.

Ставимо пиріг в розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо протягом 40-50 хвилин до готовності. Дістаємо пиріг з духовки, даємо охолонути, розрізаємо на дві частини по горизонталі.

Готуємо шоколадну помадку: какао змішуємо з цукром, додаємо сметану, масло й ставимо на вогонь. Помішуючи, доводимо до кипіння. Шоколадну помадку злегка охолоджуємо і змащуємо обидві половинки пирога, кладемо одну на іншу і даємо злегка просочитися.
Аватар пользователя
Кнопа

 
Автор темы
Сообщений: 280
Темы: 250
Зарегистрирован: 07 дек 2011, 20:10
Благодарил (а): 7 раз.
Поблагодарили: 14 раз.

Объявления

Вернуться в Выпечка

Кто сейчас на форуме

Зарегистрированные пользователи: Yandex [Bot]




Яндекс.Метрика