Ньоккі з рікотти з розмарином під полуничним соусом • Кулинарный форум

  • Объявления



Ньоккі з рікотти з розмарином під полуничним соусом

Обсуждаем делимся опытом приготовления всевозможных десертных блюд. Сладости

Ньоккі з рікотти з розмарином під полуничним соусом

Сообщение Эльвира » 12 фев 2012, 12:18

Изображение

Фантастична смакота.

Дуже рекомендую своїм близьким, навіть діткам, якщо немає на ягоди алергії! Прям ось 14 лютого з ранку в якості підняття настрою))


Рікотта - 500г (або жирний однорідний творог)
яйце - 2 шт.
яйце (жовток) - 1 шт.
борошно - 1-2 склянки
цукор - 1/3 - склянки
вершкове масло - 100г
сіль - 1 щіпка
розмарин (свіжий, листочки) - 1 гілочка (свіжий) якщо ні, замініть для чебрець.
моцарелла - кілька кульок
пармезан-зовсім трохи
полуниця - 300г
цукрова пудра - 2-3 ст.л.

В міксері перемішати Рікотта, яйця, борошно, цукор, розтоплене вершкове масло, сіль і дрібно нарізане листя розмарину. Додати близько 2 склянок борошна. (Дивіться за консистенцією тесту, нехай воно краще буде занадто м'яке і пухке, ніж перекласти борошна). Має вийти пухнасте тісто. Тісто перекласти на присипану борошном поверхню, розділити на 4 частини і з кожної розкачати валик. Валики нарізати на шматочки по 1.5-2 см в довжину. Закип'ятити підсолену воду, додати ньоккі невеликими партіями. Як тільки оби спливуть, виловити шумівкою. Для соусу збити полуницю з цукровою пудрою в міксері. Готові ньоккі розкласти в порційні формочки, полити полуничним соусом, додати шматочок вершкового масла, добавть кілька кульок (або шматочків) моцарелли, зверху - трохи присипати тертим пармезаном і поставити в розігріту до 180 С духовку хвилин на 10

Подати в гарячому вигляді.

Приємного апетиту! :-)
Аватар пользователя
Эльвира

 
Автор темы
Сообщений: 263
Темы: 224
Зарегистрирован: 17 дек 2011, 09:51
Благодарил (а): 4 раз.
Поблагодарили: 11 раз.

Объявления

Вернуться в Десерты

Кто сейчас на форуме

Зарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей




cron
Яндекс.Метрика