-
- Объявления
Ньоккі з рікотти з розмарином під полуничним соусом
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Ньоккі з рікотти з розмарином під полуничним соусомФантастична смакота. Дуже рекомендую своїм близьким, навіть діткам, якщо немає на ягоди алергії! Прям ось 14 лютого з ранку в якості підняття настрою)) Рікотта - 500г (або жирний однорідний творог) яйце - 2 шт. яйце (жовток) - 1 шт. борошно - 1-2 склянки цукор - 1/3 - склянки вершкове масло - 100г сіль - 1 щіпка розмарин (свіжий, листочки) - 1 гілочка (свіжий) якщо ні, замініть для чебрець. моцарелла - кілька кульок пармезан-зовсім трохи полуниця - 300г цукрова пудра - 2-3 ст.л. В міксері перемішати Рікотта, яйця, борошно, цукор, розтоплене вершкове масло, сіль і дрібно нарізане листя розмарину. Додати близько 2 склянок борошна. (Дивіться за консистенцією тесту, нехай воно краще буде занадто м'яке і пухке, ніж перекласти борошна). Має вийти пухнасте тісто. Тісто перекласти на присипану борошном поверхню, розділити на 4 частини і з кожної розкачати валик. Валики нарізати на шматочки по 1.5-2 см в довжину. Закип'ятити підсолену воду, додати ньоккі невеликими партіями. Як тільки оби спливуть, виловити шумівкою. Для соусу збити полуницю з цукровою пудрою в міксері. Готові ньоккі розкласти в порційні формочки, полити полуничним соусом, додати шматочок вершкового масла, добавть кілька кульок (або шматочків) моцарелли, зверху - трохи присипати тертим пармезаном і поставити в розігріту до 180 С духовку хвилин на 10 Подати в гарячому вигляді. Приємного апетиту!
Объявления
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Кто сейчас на форумеЗарегистрированные пользователи: Google [Bot] |