Страница 1 из 1

Цукерки «Рафаелло» - рецепт

СообщениеДобавлено: 01 мар 2012, 17:08
Кухар
• молоко згущене 1 банка
• стружка кокоса 100 гр.
• масло вершкове 2-3 ст. ложки
• 50 гр. мигдалевого горіха
Наливаємо згущене молоко в каструлю, ставимо на повільний вогонь, додаємо масло і варимо хвилин 15 не забуваючи перемішувати, щоб не приставало. Коли маса стала тягучою можна прибирати з плити.
Чекаємо, коли все охолоне і робимо кульки. В середину кульки кладемо цілісний мигдальний горіх.
Обвалюють наші цукерки в кокосовій стружці, і ставимо в холодильник щоб застигли.
Приємного апетиту!