Желе з яблучного соку - рецепт
Добавлено: 01 мар 2012, 17:28
Рецепт ЖЕЛЕ з яблучного соку
Вам знадобиться:
освітлений яблучний сік (або будь-який інший сік) - 2 склянки
желатин - 15гр.
В один стакан соку покласти желатин для розбухання. Що залишився сік закип'ятити і додати до нього сік з набряклим желатином. Нагрівати до тих пір, поки желатин не розчиниться, але не кип'ятити! Масу розлити по формах і остудити. Прикрасити збитими вершками і ягодами.
Приємного апетиту!
Вам знадобиться:
освітлений яблучний сік (або будь-який інший сік) - 2 склянки
желатин - 15гр.
В один стакан соку покласти желатин для розбухання. Що залишився сік закип'ятити і додати до нього сік з набряклим желатином. Нагрівати до тих пір, поки желатин не розчиниться, але не кип'ятити! Масу розлити по формах і остудити. Прикрасити збитими вершками і ягодами.
Приємного апетиту!