Вам знадобиться:
геркулесові пластівці - 1 стакан
цукровий пісок - 1 склянка
вершкове масло - 100гр.
В окремій ємності змішати сухі геркулесові пластівці і цукровий пісок. На нагріту сковороду вилити попередньо розтоплене масло і відразу висипати геркулес з піском. Масу довести до золотистого кольору на невеликому вогні, постійно помішуючи. Готові казінакі викласти на плоске блюдо або лист. Дати охолонути і довільно поламати на шматочки.
Приємного апетиту!
-
- Объявления
Козінакі ДОМАШНІ
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Объявления
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Кто сейчас на форумеЗарегистрированные пользователи: Yandex [Bot] |