• Объявления



Козінакі ДОМАШНІ

Обсуждаем делимся опытом приготовления всевозможных десертных блюд. Сладости

Козінакі ДОМАШНІ

Сообщение Бэлла » 01 мар 2012, 17:30

Вам знадобиться:
геркулесові пластівці - 1 стакан
цукровий пісок - 1 склянка
вершкове масло - 100гр.

В окремій ємності змішати сухі геркулесові пластівці і цукровий пісок. На нагріту сковороду вилити попередньо розтоплене масло і відразу висипати геркулес з піском. Масу довести до золотистого кольору на невеликому вогні, постійно помішуючи. Готові казінакі викласти на плоске блюдо або лист. Дати охолонути і довільно поламати на шматочки.
Приємного апетиту!
Аватар пользователя
Бэлла

 
Автор темы
Сообщений: 274
Темы: 226
Зарегистрирован: 20 фев 2012, 22:03
Благодарил (а): 10 раз.
Поблагодарили: 4 раз.

Объявления

Вернуться в Десерты

Кто сейчас на форуме

Зарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей




cron
Яндекс.Метрика