• Объявления



Кулінарний рецепт приготування домашнього Снікерса

Обсуждаем делимся опытом приготовления всевозможных десертных блюд. Сладости

Кулінарний рецепт приготування домашнього Снікерса

Сообщение Кнопа » 21 мар 2012, 19:18

Напевно мало знайдеться таких людей, які не люблять снікерс. І я не виключення. Пару днів тому в мене з'явилася ідея зробити мою улюблену шоколадку будинку. Вийшло дуже схоже на магазинний снікерс, тільки зовнішнім виглядом трохи відрізняється, але ж це не страшно, головне щоб було смачно!

Для приготування домашнього Снікерса нам знадобляться такі інгредієнти:

Для першого шару:

молочний шоколад - 200 г
цукерки-іриски - 50 г
вершкове масло - 50 г
Для другого шару:

вершкове масло - 4 ст.л.
цукор -1 стакан
згущене молоко - 1/4 склянки
зефірний крем - 1/2 склянки
арахісове масло - 50 г
ванілін - 1 ч.л.
нарізаний солоний арахіс - 1/2 склянки

Для третього шару:

цукерки-іриски - 400 г
густі вершки - 1/4 склянки
Для четвертого шару:

молочний шоколад - 200 г
цукерки-іриски - 50 г
вершкове масло - 50 г
Для зефірного крему:

білки - 3 шт
варення (будь-яке) - 2 ст. ложки
цукор - 3 ст. ложки
желатин - 1 ч.л.
вода - 1/4 склянки
сіль - 1/4 ч.л.
Як приготувати снікерс будинку:

Робимо перший шар:

У маленькій каструлі на слабкому вогні розтоплюємо молочний шоколад, іриски і масло. Гарненько перемішуємо до утворення однорідної маси. Деко (22,5 см х 32,5 см), змащуємо маслом і виливаємо в туди нашу суміш. За допомогою шпателя, розгладжуємо поверхню маси і ставимо в холодильник.

Робимо зефірний крем:

Желатин висипаємо в воду, гарненько перемішуємо і залишаємо на 40-50 хвилин набухати. Білки збиваємо з дрібкою солі. Варення проціджуємо і змішуємо з цукром. Варимо 7 хвилин на маленькому вогні. Потім поступово вливаємо в розчинений желатин. Сюди ж додаємо збиті білки. Ретельно розмішуємо. Закриваємо харчовою плівкою.

Робимо другий шар:

У каструльці розтоплюємо вершкове масло на середньому вогні. Змішуємо з цукром і згущеним молоком. Після того, як суміш закипить, варимо ще 5 хвилин, постійно помішуючи. Потім знімаємо з вогню і швидко перемішуємо з зефірний кремом, арахісовим маслом і ваніллю. Додаємо горіхи.

Дістаємо деко з холодильника. Заливаємо зефірна суміш поверх першого шару. Використовуючи шпатель, акуратно розгладжуємо суміш рівним шаром. Ставимо в холодильник.

Робимо третій шар:

У каструльці змішуємо цукерки-іриски з вершками. Варимо на слабкому вогні, постійно помішуючи, поки суміш повністю не розтане і не придбає однорідну консистенцію. Дістаємо деко з холодильника. Заливаємо ірисової масу поверх другого шару, розгладжуємо поверхню маси шпателем і прибираємо в холодильник.

Робимо четвертий шар:

У маленьку каструльку додаємо молочний шоколад, іриски і масло. Готуємо на слабкому вогні, постійно перемішуючи до утворення однорідної маси. Заливаємо поверх третього шару і розгладжуємо шпателем. Прибираємо в холодильник мінімум на 1:00. Розрізаємо на квадрати, подаємо охолодженими.

За это сообщение автора Кнопа поблагодарил:
Admin(08 авг 2012, 22:13)
Рейтинг:25%
 
Аватар пользователя
Кнопа

 
Автор темы
Сообщений: 280
Темы: 250
Зарегистрирован: 07 дек 2011, 20:10
Благодарил (а): 7 раз.
Поблагодарили: 14 раз.

Объявления

Вернуться в Десерты

Кто сейчас на форуме

Зарегистрированные пользователи: Bing [Bot], Yandex [Bot]




Яндекс.Метрика