Шоколадний батончик "Bounty" - рецепт • Кулинарный форум

  • Объявления



Шоколадний батончик "Bounty" - рецепт

Обсуждаем делимся опытом приготовления всевозможных десертных блюд. Сладости

Шоколадний батончик "Bounty" - рецепт

Сообщение Кнопа » 21 мар 2012, 19:42

Рецепт шоколадного батончика "Bounty"

Я дуже люблю експериментувати і готувати вдома різні шоколадні батончики. Ось наприклад сьогодні готувала улюблений багатьма батончик "Bounty". Вийшов дуже смачним, майже як магазинний, а головне - складається з натуральних інгредієнтів.

Ось пропоную вашій увазі цей чудовий рецепт домашнього "Баунті".

Інгредієнти:

вершки (20% жирності) - 200 мл
кокосова стружка - 200 г
молочний шоколад - 300 г
цукор - 100 г
вершкове масло - 50 г
рафінована олія (без запаху) - 2 ст. ложки

Приготування шоколадного батончика "Bounty":

Готуємо начинку:

Вершкове масло, вершки і цукор розтоплюємо на невеликому вогні (до кипіння не доводимо!), Знімаємо з вогню. В розтоплену суміш додаємо кокосову стружку і все гарненько перемішуємо.

Викладаємо масу в форму (або на невелике деко), покриту папером і ставимо в холодильник на 1:00. Якщо хочете швидше - можете ставити в морозилку.

Через годину дістаємо нашу начинку з холодильника і починаємо формувати наші майбутні цукерки. Для цього ріжемо їх як справжні батончики (носики заокруглюємо) і знову прибираємо в холодне місце, але вже на ніч (якщо не вистачає терпіння - ставимо в морозильник на 2-3 години). Я ставила на ніч.

Готуємо глазур:

Для цього беремо плитку молочного шоколаду (з темним виходить не дуже смачно), ламаємо його на кубики в тарілку, наливаємо туди ж рафінована олія приблизно пару столових ложок і ставимо на 40секунд в мікрохвильовку або розтоплюємо на водяній бані. Розтоплену суміш розмішуємо ложкою до однорідної маси.

Тепер будемо глазурувати наші батончики:

Дістаємо з холодильника батончик, кладемо його на вилку або на яку-небудь решеточку, потім тримаючи цукерку над тарілкою з сумішшю ложкою поливаємо її цієї глазур'ю. Викладаємо на тарілку і чекаємо поки застигне. Потім беремо цукерочку прямо в руки і мачає її низ в глазурі.

Готові цукерки кладемо на поліетилен або на фольгу, щоб потім можна було легко їх зняти і прибираємо в холодильник. Батончики баунти готові!
Аватар пользователя
Кнопа

 
Автор темы
Сообщений: 280
Темы: 250
Зарегистрирован: 07 дек 2011, 20:10
Благодарил (а): 7 раз.
Поблагодарили: 14 раз.

Объявления

Вернуться в Десерты

Кто сейчас на форуме

Зарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей




cron
Яндекс.Метрика