• Объявления



Торт "Кучерявий Пінчер"

Обсуждаем делимся опытом приготовления всевозможных десертных блюд. Сладости

Торт "Кучерявий Пінчер"

Сообщение Повариха » 03 дек 2011, 01:30

Рецепт торта "Кучерявий Пінчер"

Торт, з нехитрою назвою Кучерявий Пінчер, здивував мене не тільки своїм незвичайним виглядом, а й чудовим смаком. У цьому тортик прекрасно поєднуються коржі з кока, змащені абрикосовим джемом і крем з родзинками і горіхами. Мені дуже сподобався «творчий» процес приготування цього торта. Можливо, він Вам здасться трохи трудомістким, але повірте, гості будуть «всипати» Вас похвалами.


Інгредієнти

Тісто

• 1 банка абрикосового джему (найкраще підходить джем від фірми "Верес")
• 4 яйця
• 1 склянка цукру
• 1 склянка сметани
• 1 чайна ложка соди гашеного оцтом
• 1 столова ложка какао
• 2 склянки борошна
Крем

• 2 пачки сметани (450 - 500 гр, 20 - 25%)
• 1 склянка цукру (перемеленого в пудру)
• 150 гр. вершкового масла (добре розталого)
• волоські горіхи, родзинки (попередньо замочений) на смак
Глазур

• 3 столові ложки какао
• 3 столові ложки цукру
• 4 столові ложки молока (дуже гарячого)
• 150 гр. вершкового масла
Приготування

Для приготування коржів змішайте сухі інгредієнти: цукор, борошно, какао. Потім додайте яйця, сметану і соду. Добре все перемішайте і, попередньо смазанності форму (рослинним маслом) для випікання, вилийте половину тіста.

Випікайте при 200 С близько 15-20 хвилин (готовність перевіряти зубочисткою). Таким же чином випікайте другий корж.

Дайте коржам охолонути і потім кожен корж розріжте на 2 частини. У нас виходить 4 коржі.

Тепер готуємо крем. Змішайте сметану з вершковим маслом і додайте волоські горіхи.

Потім додайте замочений ізюм і цукрову пудру. Добре все перемішайте.

Тепер беремо джем і змащуємо перший корж.

Смазанность корж накриваємо другим коржем.

Другий корж змащуємо кремом.

Третій корж розрізаємо на шматочки. Кожен шматочок мачає в кремі. Важливо, щоб кубики викладалися в тому ж порядку, як ви їх розрізали.

Четвертий корж ми так само розрізаємо на шматочки і мачає в кремі. Тільки на цей раз важливо викласти шматочки в хаотичному порядку. На цьому етапі приготування Ви можете сміливо підключати свою фантазію.

Готуємо глазур. Змішайте какао із цукром. Потім додайте гаряче молоко і вершкове масло. Готуйте глазур на паровій бані, поки всі інгредієнти не перемішуються. Але не доводите до кипіння.


Дайте глазурі трохи охолонути і тепер, знову таки підключивши свою фантазію, покриваємо глазур'ю торт.
Аватар пользователя
Повариха

 
Автор темы
Сообщений: 232
Темы: 205
Зарегистрирован: 18 ноя 2011, 22:50
Откуда: Запорожье
Благодарил (а): 10 раз.
Поблагодарили: 6 раз.

Объявления

Вернуться в Десерты

Кто сейчас на форуме

Зарегистрированные пользователи: Google Adsense [Bot], MailRu [Bot], Yandex [Bot]




cron
Яндекс.Метрика