Рецепт торта "Кучерявий Пінчер"
Торт, з нехитрою назвою Кучерявий Пінчер, здивував мене не тільки своїм незвичайним виглядом, а й чудовим смаком. У цьому тортик прекрасно поєднуються коржі з кока, змащені абрикосовим джемом і крем з родзинками і горіхами. Мені дуже сподобався «творчий» процес приготування цього торта. Можливо, він Вам здасться трохи трудомістким, але повірте, гості будуть «всипати» Вас похвалами.
Інгредієнти
Тісто
• 1 банка абрикосового джему (найкраще підходить джем від фірми "Верес")
• 4 яйця
• 1 склянка цукру
• 1 склянка сметани
• 1 чайна ложка соди гашеного оцтом
• 1 столова ложка какао
• 2 склянки борошна
Крем
• 2 пачки сметани (450 - 500 гр, 20 - 25%)
• 1 склянка цукру (перемеленого в пудру)
• 150 гр. вершкового масла (добре розталого)
• волоські горіхи, родзинки (попередньо замочений) на смак
Глазур
• 3 столові ложки какао
• 3 столові ложки цукру
• 4 столові ложки молока (дуже гарячого)
• 150 гр. вершкового масла
Приготування
Для приготування коржів змішайте сухі інгредієнти: цукор, борошно, какао. Потім додайте яйця, сметану і соду. Добре все перемішайте і, попередньо смазанності форму (рослинним маслом) для випікання, вилийте половину тіста.
Випікайте при 200 С близько 15-20 хвилин (готовність перевіряти зубочисткою). Таким же чином випікайте другий корж.
Дайте коржам охолонути і потім кожен корж розріжте на 2 частини. У нас виходить 4 коржі.
Тепер готуємо крем. Змішайте сметану з вершковим маслом і додайте волоські горіхи.
Потім додайте замочений ізюм і цукрову пудру. Добре все перемішайте.
Тепер беремо джем і змащуємо перший корж.
Смазанность корж накриваємо другим коржем.
Другий корж змащуємо кремом.
Третій корж розрізаємо на шматочки. Кожен шматочок мачає в кремі. Важливо, щоб кубики викладалися в тому ж порядку, як ви їх розрізали.
Четвертий корж ми так само розрізаємо на шматочки і мачає в кремі. Тільки на цей раз важливо викласти шматочки в хаотичному порядку. На цьому етапі приготування Ви можете сміливо підключати свою фантазію.
Готуємо глазур. Змішайте какао із цукром. Потім додайте гаряче молоко і вершкове масло. Готуйте глазур на паровій бані, поки всі інгредієнти не перемішуються. Але не доводите до кипіння.
Дайте глазурі трохи охолонути і тепер, знову таки підключивши свою фантазію, покриваємо глазур'ю торт.
-
- Объявления
Торт "Кучерявий Пінчер"
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Объявления
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Кто сейчас на форумеЗарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей |