Рецепт перцю з сирним кремом розрахований на чотири особи. Час приготування - 120 хвилин. Зміст калорій - 280.
Інгредієнти, які входять за рецептом «Перець з сирним кремом»:
70 г масла вершкового
100 г плавленого сиру вершкового
4 шт. солодкого перцю (оранжевий, зелений, жовтий, червоний)
1 шт. цибулина червона
20 г петрушки зелені
100 г сиру
2 чайні ложки гірчиці
петрушка (гілочки для прикраси)
сіль (трохи)
червоний перець мелений
Невеликий святкує: можна замінити плавлений сир вершковий «Сирний асорті» в трикутнички Hochland - страва «Перець з сирним кремом» стане набагато більш насиченим.
Спосіб приготування перцю з сирним кремом:
1. Масло вершкове наріжте шматочками і поставте його в тепле місце на 15 хвилин. А потім перемішайте з сиром плавленим.
2. Солодкий перець потрібно вимити, обсушити і зрізати верхівку у перців солодких, а потім видаліть хвостики у них з насінням (плодоніжки). Лук необхідно очистити, вимити і дрібненько наріжте. Зелень петрушки потрібно промити під водою, гарненько обсушити рушником і порубаєте її.
3. Сир необхідно протерти через сито, потім потрібно з'єднати з сиром плавленим, змішайте з маслом вершковим, цибулею, гірчицею, зеленню петрушки, поперчіть і посоліть, і перемішайте до отримання однорідної консистенції.
4. Заздалегідь підготовлені стручки перцю солодкого наповніть їх вийшов фаршем, а потім поставте перці в холодильник на півтори години.
5. Наріжте перець з сирним кремом кружечками зразковою товщиною в 5 мм, потім покладіть їх на блюдо і прикрасьте красиво гілочками петрушки.
Приємного апетиту!
-
- Объявления
Перець з сирним кремом - рецепт
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Объявления
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Кто сейчас на форумеЗарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей |