• Объявления



Цибульні кільця в клярі

Делимся и обсуждаем те или иные рецепты приготовления закусок

Цибульні кільця в клярі

Сообщение Повариха » 15 мар 2012, 22:32

Цибульні кільця в клярі



Рецепт цибулевих кілець - це чудовий варіант закуски. Одного разу в ресторані, мені подали їх як гарнір до стейку. Як не дивно, було дуже незвично і смачно. Тому поспішаю поділитися рецептом, щоб Ви могли порадувати друзів і близьких.

Інгредієнти для рецепта "Цибульні кільця":
¼ склянки (35 г) борошна
½ ч. л. солі
¼ ч. л. чорного перцю
¼ ч. л. кайенского перцю
1 стакан (250 мл) простого йогурту
2 яйця
½ склянки (70 г) плюс 2 столові ложки борошна
4 склянки (200 г) покришений картопляних чіпсів
2 великі цибулини
3 ст. л. рослинного масла
сіль



Приготування цибулевих кілець в клярі:
Розігрійте духовку до 200 С.
У великій мисці, змішайте ¼ склянки (приблизно 40 гр) борошна, ½ чайної ложки солі, ¼ чайної ложки чорного перцю і ¼ чайної ложки кайенского перцю (якщо такого немає - можна просто покласти ще меленого чорного перцю).


В інший невеликий посудині, з'єднайте йогурт, яйця і ½ склянки (приблизно 75 г) плюс 2 столові ложки борошна. Збивайте до утворення однорідної суміші.
Дрібно покришите чіпси і перекладіть їх також в миску.


Очистіть цибулини, помийте їх і наріжте колечками шириною в 1 см. Після чого розділіть нарізане на кільця різних діаметрів, як на фото.




Закрийте деко листом пергаменту. Також необхідно бризнути 3 столові ложки рослинної олії (можна оливкової), поставте в розігріту духовку приблизно на 8 хвилин, коли масло почне трохи диметь - вимикайте.


Тим часом, обваляйте цибульні кільця в борошняної суміші, яку ми заздалегідь з вами приготували.


Занурте кожне цибульне колечко в приготований кляр. Дайте клярі трохи стекти.


Потім покрийте цибульні кільця меленими картопляними чіпсами.


Розкладіть колечка на гарячому Протвино і запікайте близько 8 хвилин, тоді переверніть кожне колечко і печіть у духовці ще 8 хвилин.



Так як, швидше за все, у вас вийде більше цибулевих кілець, ніж може поміститися на одному Протвино, потрібно буде зробити цю процедуру кілька разів.
Посипте сіллю, поки кільця ще гарячі.



Подавайте цибульні кільця в клярі з вашим улюбленим соусом, тут підійде що завгодно, за смаком і перевагам.



Цибульні кільця в клярі виходять хрусткі зовні, соковиті і солодкі всередині. Цей рецепт приготування не викличе будь-яких труднощів.



Приємного апетиту, друзі :)
Аватар пользователя
Повариха

 
Автор темы
Сообщений: 232
Темы: 205
Зарегистрирован: 18 ноя 2011, 22:50
Откуда: Запорожье
Благодарил (а): 10 раз.
Поблагодарили: 6 раз.

Объявления

Вернуться в Закуски

Кто сейчас на форуме

Зарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей




cron
Яндекс.Метрика