Фаршировані баклажани
ЩО ПОТРІБНО:
1 кг баклажанів
1л томатного соку
150 г моркви
50 г кореня селери
1 жовтий солодкий перець
6 зубчиків часнику
1 великий пучок петрушки
0,5 гострого червоного перцю
2 лаврових листа
6 горошин чорного перцю
сіль, мелений чорний перець
Час приготування: 1:00 10 хв. Порцій: 10
ЩО РОБИТИ:
1 Вибрати молоді, щільні, маленькі або середньої величини баклажани. Ретельно промити, відрізати плодоніжки. Гострим ножем зробити 3-4 поздовжніх надрізу до середини плода. Рясно засипати баклажани сіллю і залишити на 20 хв.
2 Приготувати начинку. Морква, корінь селери і часник очистити. З солодкого перцю видалити серцевину. Петрушку промити. Морква, перець і корінь селери нарізати дрібною соломкою, часник - тонкими скибочками, зелень подрібнити.
3 Баклажани промити в холодній воді, опустити в киплячу підсолену воду і варити 3-4 хв. Дати охолонути, після чого з силою віджати.
4 Змішати в мисці овочі та зелень, до-т бавить сіль і чорний мелений перець за смаком. Наповнити розрізи баклажанів начинкою і щільно перев'язати мотузкою. Укласти баклажани в заздалегідь вимиту і стерилізовані банки.
5 З гострого перцю видалити насіння, м'якоть дрібно нарізати. Томатний сік влити в каструлю, додати лаврове листя, гострий перець, горошини чорного перцю і сіль. Поставити на сильний вогонь, довести до кипіння і зняти з вогню.
6 ополоником влити киплячий сік в банку з баклажанами. Накрити кришкою і поставити в каструлю з киплячою водою на 30 хв. Потім остудити, герметично закрити. Зберігати в прохолодному темному місці.
Через тиждень баклажани будуть готові.
-
- Объявления
Фаршировані баклажани
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Объявления
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Кто сейчас на форумеЗарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей |