Страница 1 из 1

Грецький соус до салату

СообщениеДобавлено: 10 дек 2011, 22:54
Повариха
Грецький соус
Приготування грецького соусу - заправка до салату

Грецька соус - це прекрасне доповнення до багатьох страв, особливо до овочевих і м'ясних салатів. Також непогано підійде як соус-дип до овочів і хліба живл. Дуже гарний до річної трапези.

Інгредієнти для приготування соусу:

Оливкова олія - ​​1/2 чашки
Зубок часнику - 1 шт
Лимонний сік - 1/4 склянки
Сушений орегано - 1 чайна ложка
Сіль - 1/2 чайної ложки
Чорний перець - за смаком

Приготування грецького соусу до салату:

Роздушіть зубок часнику.

Викладіть часник в чисту баночку.

Додайте сіль і орегано.


Посипте свіжомеленим перцем (за смаком).

У баночку додайте оливкового масла.

Додайте туди ж лимонний сік.

Струсніть гарненько баночку, щоб інгредієнти перемішалися і поставте в холодильник.

за 10-15 хвилин перед використанням необхідно вийняти з холодильника і дати соусу нагрітися.


Грецький соус готовий. Можете його сміливо додавати в салат. А на цьому сайті знайдете чудові рецепти салатів.
Приємного апетиту :)