Рецепт салату «Весняний човник» розрахований на чотири особи. Час приготування - 40 хвилин. Зміст калорій - 250. Готовий салат виходить дуже красивим!
Інгредієнти салату «Весняна човник»:
150 г філе індички
1 шт. яйце
2 шт. огірка (великих)
50 г шинки
30 г сиру фета
1 шт. солодкого перцю червоного (стручок)
50 г салату листового
3 столові ложки йогурту натурального
1 чайна ложка майонезу
1 чайна ложка чебрецю
листочки петрушки
чорний перець мелений
сіль (трохи)
Спосіб приготування салату «Весняного човника»:
1. Філе індички - вимити, залити водою гарячою, потім доведіть до кипіння, трошки посоліть і варіть філе індички 30 хвилин. Дайте індички охолонути, потім наріжте тоненькими смужками.
2. Яйце потрібно зварити круто, остудіть, очистіть від шкаралупи і фігурно яйце наріжте.
Два великих огірка вимийте, витріть і обережненько видаліть серединку так, щоб вийшли з огірків «човники».
3. Сир фета і шинку наріжте невеликими шматочками. Перець солодкий вимийте, обсушити рушником, потім необхідно перець розрізати навпіл, видаліть хвостики (плодоніжки) з усіма насінням і дрібненько наріжте.
4. Листя салату - вимити, нарізати, філе індички змішайте з листям салату, сиром, шинкою і перцем солодким.
5. Натуральний йогурт з'єднайте з майонезом, додайте сіль, перець мелений чорний, чебрець і заправте цими інгредієнтами салат.
6. Половинки огірків потрібно наповнити отриманою сумішшю, потім кожну з «човників» прикрасьте акуратненько фігурно нарізаним яйцем і трохи листочками петрушки.
-
- Объявления
Салат «Весняний човник» - рецепт
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Объявления
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Кто сейчас на форумеЗарегистрированные пользователи: Google [Bot] |