Список інгредієнтів:
Квасоля біла (бажано подрібніше, склад вода, сіль, квасоля).
Ананаси консервовані шматочками (різати легше).
Креветки заморожені.
Цибулю, моркву, майонез, соняшникова олія (для піджарки лука з морквою).
інші варіанти: можна додати шампіньенов маринованих і замість креветок крабові палки, до речі спочатку саме з палицями і замислювалося, але оних в холодильнику виявлено не було, довелося скористатися креветками наявними, як виявилося нічим не гірше, а навіть навпаки.
вобщем ріжемо цибулю, моркву на тертці великої потім обсмажуємо на маслі зазначеному вище.
далі ріжемо ананаси, попередньо відкривши банку
готуємо квасоля і відварюємо креветки.
складаємо все інгредієнти в одну відповідну посудину
додаємо майонезу трохи і перемішуємо
-
- Объявления
Салат "КРЕФАСАН".
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Объявления
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Кто сейчас на форумеЗарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей |