Страница 1 из 1

Салат "КРЕФАСАН".

СообщениеДобавлено: 04 мар 2012, 21:05
Эльвира
Список інгредієнтів:
Квасоля біла (бажано подрібніше, склад вода, сіль, квасоля).
Ананаси консервовані шматочками (різати легше).
Креветки заморожені.
Цибулю, моркву, майонез, соняшникова олія (для піджарки лука з морквою).

інші варіанти: можна додати шампіньенов маринованих і замість креветок крабові палки, до речі спочатку саме з палицями і замислювалося, але оних в холодильнику виявлено не було, довелося скористатися креветками наявними, як виявилося нічим не гірше, а навіть навпаки.
вобщем ріжемо цибулю, моркву на тертці великої потім обсмажуємо на маслі зазначеному вище.
далі ріжемо ананаси, попередньо відкривши банку
готуємо квасоля і відварюємо креветки.
складаємо все інгредієнти в одну відповідну посудину
додаємо майонезу трохи і перемішуємо