Рецепт салату "Мімоза"
Якось само собою вийшло, що в холодильнику виявилися продукти, які підходять для салату "Мімоза". Не довго думаючи - гадаючи, я зважилася на ЦЕ!
Рецептів салатега "Мімоза" багато, так само як і інших рецептів одного і того ж страви. Я надаю вашій огляду мій рецепт цього салату Прошу любити і жалувати
Почнемо!
Нам потрібні такі продукти: картопля, буряк, морква, цибулька, яйця, рибна консерва, майонез, сіль.
Ставимо все це справа варитися в каструлю з водою
Закипає ..
Варимо все разом, АЛЕ картопля, морква і яєчка варяться швидше, так що їх виймаємо хвилин через 20-30 ..
Бурячок виймаємо набагато пізніше .. їй варитися треба години 2 .... Далі всі овочі чистимо
Дрібно струже цибулька
Відкриваємо нашу сардину, і вилочкою прям в баночці топчемо її, не зливаючи масла, разом з ним топчемо, але не сильно захоплюйтеся, каша не повинна вийти ..
Все це були підготовчі стадії, Тепер злочинний до самого процесу.
Беремо тертку, блюдо, картопля .. Картоплі половина від усього, тому що буде 2 шари
.. І трьом, тримаючи терку на вазі над всією поверхнею блюда
посипаємо цибулькою
далі майонез ..
яєчка (половина норми, далі ще 1 шар)
майонезег
тепер розподіляємо нашу рибку осторооожненнько, так як салат ніжний - все шару повітряні (летять з повітря, з терки, нічого не пригладжує), так от, обережненько розподіляємо рибку вилочкою по всій поверхні нашого страви ..
тепер цибулька ..
Трьом морковочку, так само як і всі продукти - на вазі ..
її майонезом ..
і знову повторюємо-картопля, майонез, яйця ..
далі йде в хід буряк, трьом її - це останнє що нам доведеться терти ..
ножиком акуратно вирівнюємо краю, вилазять з блюда овочів і трохи підсолюємо ..
покриваємо красиво майонезіком ..
Далі йде справа творча - прикрашаємо укропчиком .. .. і маслинки ..
Даємо просочитися годинки 2 .. і .. Прошу до столу!
-
- Объявления
Салат "Мімоза"
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Объявления
1 сообщение
• Страница 1 из 1