Страница 1 из 1

Салат "Тригрошова"

СообщениеДобавлено: 04 мар 2012, 21:42
Эльвира
Салат "Тригрошова"

Історія створення цього салату йде в глибоке, "радянський" минуле .....
Давним-давно, коли ще мало хто знав і пробував, морквину по-корейськи або бамбук по-китайськи .... тобто років ... надцять тому, саме тоді, коли морква і буряк коштували саме копійки (за кілограм) і народився рецепт цього салату .......

Продукти? Кількість?
Блін, навіть говорити нічого, все очевидно ...

Технологія виготовлення?

Блін, сама простота - почистити, потерти, посолити (в міру), заправити майонезом (не скупитися), перемішати (ретельно), утрамбувати (максимально сильно), закрити кришкою і поставити в холодильник на .... в принципі можна їсти відразу, але якщо почекати, ну-уууу ...... хвилин двадцять, то овочі дають сік і стають мяХШе і гнучкіше, часник і сіль рівномірніше встигають розподілитися в обсязі.

Споживання.

ІзЮмітельная закуска для горілочки будь-яких сортів (зі слів моїх знайомих і друзів, так як сам я горілку не люблю) і вааще .... просто смачно, маса вітамінів і головне, блін, Тригрошовій .....