• Объявления



Новорічний салат Олів'є-дракончик

Здесь все пишем свои рецепты всевозможных интересных салатов от самых простых до профессиональных, делимся кулинарными секретами, повседневные салаты

Новорічний салат Олів'є-дракончик

Сообщение Кнопа » 21 мар 2012, 19:06

Напередодні нового року 2012 кожна господиня замислюється над тим, що подати на новорічний стіл, чим здивувати гостей? Багато хто з нас не уявляють новорічний стіл без улюбленого салату - Олів'є. Пропоную в цьому році оформити його у вигляді дракончика.

Для тих хто забув, як приготувати Олів'є нагадую класичний рецепт:

Інгредієнти для салату Олів'є:


картопля - 3 шт.
морква - 2 невеликі
яйця - 4-5 шт
варена ковбаса гарної якості - 0,5 кг
солоні або мариновані огірки - 3 шт
консервований зелений горошок - 1 баночка
майонез, зелень

Як приготувати салат Олів'є?

Морквину і картоплю відварюємо до готовності, можна в одній каструлі, час варіння майже однакове, але потрібно пробувати, картопля може зваритися першим в залежності від сорту. Овочі охолоджуємо і очищаємо. Яйця варимо круто, очищаємо. Ковбасу нарізаємо квадратними шматочками, зі стороною не більш 1 см, приблизно. Так само чинимо з яйцями і овочами. Огірки режим шматочками поменше.

Консервований горошок відкидаємо на друшляк, щоб стекла рідина. Всі нарізані інгредієнти складаємо в одну миску, додаємо горошок і гарненько перемішуємо. Додаємо майонез, зелень і даємо настоятися.

А тепер оформляємо наше Олів'є у вигляді дракончика:

Для цього нам потрібно:

червоний болгарський перець
яєчний білок
оливки або виноград
зелень
Олів'є викладаємо на довгу тарілку у формі краплі. Лапки, хвостик і мордочку нашого Дракоши робимо з червоного перцю. Очі - з оливок і яєчного білка.
Аватар пользователя
Кнопа

 
Автор темы
Сообщений: 280
Темы: 250
Зарегистрирован: 07 дек 2011, 20:10
Благодарил (а): 7 раз.
Поблагодарили: 14 раз.

Объявления

Вернуться в Салаты

Кто сейчас на форуме

Зарегистрированные пользователи: Yandex [Bot]




cron
Яндекс.Метрика