Страница 1 из 1

Вінегрет - кулінарний рецепт

СообщениеДобавлено: 24 янв 2012, 22:54
ПОЛИНКА
Вінегрет
4 картоплини, 2 моркви, 1 цибулина, 3-4 середніх огірка, 200 г квашеної капусти, 3-4 середні буряка, 100 г квасолі, 100 г соняшникової олії, цукор, оцет, за смаком, сіль.
Буряк, картоплю, моркву відварити (окремо). Охолодити і нарізати кубиками. Дрібно нашаткувати цибулю. Буряк скласти в посуд, рясно полити рослинним
маслом, додати моркву, картоплю, квашену капусту, огірки, відварну квасоля, сіль, оцет, цукор (за смаком). Залити залишилися рослинним маслом.