Страница 1 из 1

Рецепт салату Мімоза класичний (Відео)

СообщениеДобавлено: 06 фев 2012, 22:10
ПОЛИНКА
Відео рецепт салату мімоза


Салат «Мімоза» багатий різноманітними яскравими квітами. Його дуже легко приготувати, а процес займе зовсім небагато часу. Бажано салат Мімозу подавати у скляній (прозорою) посуді, щоб усі гості могли побачити шари салату. Назва салату «Мімоза» походить від жовтого квітки мімози. Тому і присипають готовий салат тертим жовтком.


Цей салат послужить чудовою закускою на святі.


Інгредієнти для приготування:
1 банка рибної консерви (краще сайра в олії)
2 картоплі
2 моркви
2 цибулини
4 яйця
майонез
сіль (за смаком)


Приготування салату Мімози:


Відваріть картоплю, моркву і яйця. Остудіть. Дрібно поріжте цибулю. Залийте його окропом і залиште на 10 хвилин, потім злийте воду. На дрібній тертці потріть моркву і картоплю. Зварені яйця очистіть і відокремте білки від жовтків. Потріть їх на дрібній тертці в окремі посуду. Злийте масло з консерви і виделкою «придушити» рибу.

Головне в «Мімоза» - це послідовність шарів, які розділяє невеликий шар майонезу.

У прозору посудину першим шаром викладіть рибу, зверху трохи змастіть майонезом. Другий шар - терті білки - зверху майонез. Наступний шар - терта морква - майонез. За морквою слід шар цибулі, і відразу ж шар картоплі. Посоліть і змастіть картоплю майонезом. Закінчувати слід тертими жовтками. На свій вскус, ви можете прикрасити салат зеленню або овочами.

Смачний салат Мімоза готовий!

Приємного апетиту!

Видео приготовления салата мимоза

СообщениеДобавлено: 06 фев 2012, 22:13
ПОЛИНКА