• Объявления



Хитрощі приготування м'яса

Делимся своими кулинарными секретами и советами

Хитрощі приготування м'яса

Сообщение Бэлла » 22 фев 2012, 23:00

Хитрощі приготування м'яса, все тільки з особистого досвіду:

• М'ясо краще різати на мокрій обробній дошці, так як сухе дерево вбирає м'ясний сік.

• Обсмажте печінку з цибулею та морквою до готовності, залийте сметаною, посолите, тушкуйте 5 хв. Потім зніміть з вогню, викладіть в центр сковороди мариновані опеньки, накрийте кришкою. Гриби додадуть страві неповторний смак!

✓ Гуляш або печеня буде смачнішою, якщо перед подачею на стіл поставити його в духовку на 20-30 хв.

✓ Смажене м'ясо вийде пахучіше, якщо на сковороду покласти шматочок лимона з цілою шкіркою. В кінці смаження розм'якшену шкірку можна розтерти ложкою і додати до м'ясного соусу.

✓ Смажені м'ясні страви треба солити заздалегідь, а печінку і біфштекс - в готовому вигляді.

✓ Щоб приготувати смачні соковиті котлети, потрібно зробити з фаршу плоскі коржі, а потім скласти кожну в три шари, надати форму котлети, обваляти в панірувальних сухарях і покласти на гарячу сковороду з маслом швом вниз. Усередині котлети утворюються дві порожнини, в яких збереться сік, що виділяється м'ясом при смаженні, і додасть котлетам ніжність і соковитість.
Аватар пользователя
Бэлла

 
Автор темы
Сообщений: 274
Темы: 226
Зарегистрирован: 20 фев 2012, 22:03
Благодарил (а): 10 раз.
Поблагодарили: 4 раз.

Объявления

Вернуться в Кулинарные советы

Кто сейчас на форуме

Зарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей




cron
Яндекс.Метрика