Страница 1 из 1

Печиво

СообщениеДобавлено: 01 мар 2012, 17:35
Бэлла
Свіжоспечене печиво буде м'яким, якщо його гарячим натерти розм'якшеним вершковим маслом.

Печиво збережемо при випічці від сильного жара, якщо прикриємо зверху зволоженою пергаментним папером або фольгою. Щоб не припалити знизу його захищаємо жерстю.

Печиво краще смажити в розплавленому твердому харчовому жирі. Щоб він не чорнів, по кожній печенюшка, перш ніж покласти в жир, проведемо сухим пензликом.

Сухе печиво викладемо на жаровню, попередньо окропити водою, і залишимо на деякий час в духовці смажитися. Воно стане як свіже.
Але надовго залишати в духовці його не можна, необхідно відразу ж поставити на стіл.

При пропущенні тесту через м'ясорубку на її відведення (куди падає тісто) слід надіти і прив'язати поліетиленовий мішечок. Нарізане тісто не буде падати на стіл.