Збиті вершки, якими прикрашаємо тістечка, добре тримають форму, коли вони щільні. Це досягається трьома способами.
1. Заливаємо желатин невеликою кількістю рідких вершків (на 0,5 л вершків 2 г желатину) і залишаємо, щоб набухли. Потім проціджуємо і по ложечці домішуємо в збиті вершки.
2. До збитим вершкам домішуємо 1-2 збитого білка.
3. Можна використовувати затверджувач білків.
Вершки готуємо з незбираного молока. Для цього треба взяти 1/8 літра теплого молока розчинити в 1/8 кг вершкового масла. Молоко з маслом підігріваємо 3 хвилини, збиваємо міксером і ставимо в холодне місце на кілька годин. Після цього збиваємо вінчиком.
Далі вершки збиваємо охолодженими до 3-8 ° С спочатку швидко, а по мірі згущення обережно, щоб не сів.
Паризькі вершки готують так: кип'ятять сирі вершки з цукром і порошком какао (замість какао можна взяти потертий шоколад). На кілька годин ставимо на холод і збиваємо. Якщо використовуємо замість вершків сметану, то її не треба переохолодити, так як на тістечку вона швидко стає рідкою. Хороших і смачних вам рецептів, радуйте своїх близьких смачними й ніжними десертами з збитими вершками.
-
- Объявления
Збиті вершки
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Объявления
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Кто сейчас на форумеЗарегистрированные пользователи: Yandex [Bot] |