Страница 1 из 1

Смажимо м'ясо

СообщениеДобавлено: 01 мар 2012, 17:43
Бэлла
М'ясо, підсмажене в тесті, готуємо так: з борошна дрібного помелу, яйця і дрібки солі робимо тісто такої консистенції, як для галушок. У цьому тесті обкачуємо м'ясо і відразу ж кладемо в розігрітий жир.

М'ясо, смажене в потрійний оболонці: м'ясо промокніть рушником або паперовою серветкою і обкатайте в борошні дрібного помелу, яйцях і панірувальних сухарях.
Змочуємо знову у збитих білках. Таке м'ясо не вбирає жир, сухарі не опадають і не пригоряють.

Смажене м'ясо буде м'яким, якщо його, перш ніж засмажити, обваляти в панірувальних сухарях. Засмажене м'ясо потрібно відразу ж подати на стіл, інакше воно зволожується і стає не таким апетитним.

Підсмажування в посуді з товстими стінками вигідно, тому що жир на дні не пригорає. Але перш ніж класти м'ясо, треба добре розігріти жир. В нього кладуть трохи панірувальних сухарів, і якщо вони смажаться, значить, жир досить гарячий.
Жир не можна перепалювати, тобто смажити на жирі при температурі вище 180 ° С.

Смажене м'ясо не підігріваємо над парою, так як воно зволожується і стає несмачним. Краще його ще раз легко підсмажити, поклавши трохи жиру.