Як зберігати мед
Правильне зберігання меду збереже його лікувальні та смакові властивості. При дотриманні правил цей смачний продукт бджільництва збереже свою якість тривалий час.
Мед потрібно зберігати в дуже чистою скляному посуді або алюмінієвої. Температура зберігання від 0 до 10 градусів С. Якщо температура мінусова в меді руйнуються вітаміни і амінокислоти, при високій температурі погіршується якість, колір і запах.
Щоб мед швидко не темнів, зберігати його потрібно в темних приміщеннях.
Мед містить в собі кислоти, його не можна зберігати в посудинах з міді, цинку свинцю.
При контакті утворюються хімічні речовини, це може призвести до харчового отруєння.
Ще у меду є властивості вбирати запахи, не зберігайте поруч з побутовою хімією, продуктами, що мають сильні аромати.
Якщо ви хочете зберегти мед у стільниках, найкраще підійде харчова плівка, щільно загорнувши, зберігайте в прохолодному місці. В сотах мед може зберігатися дуже довго. Бджоли виробляють спеціальні ферменти для його збереження.
-
- Объявления
Як зберігати мед
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Объявления
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Кто сейчас на форумеЗарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей |