Щоб крупи добре зберігалися і не вбирали запах, зберігати їх потрібно в скляних або жерстяних банках. Кришки повинні щільно закриватися.
Перед приготування каші, будь-яка крупа повинна очищатися від будь-яких домішок і дрібного сміття. Потрібно ретельно промивати всі крупи, крім манної.
Для приготування каші, найкращою посудом буде алюмінієва каструля, ще краще якщо вона з товстим дном.
Перед варінням гречаної каші, крупу краще попередньо обсмажити на сковороді, масло додавати не потрібно. Коли почне потріскувати, знімайте і готуйте кашу.
Якщо варите кашу з молоком, сіль кладеться в молоко перед засинанням крупи, а цукор в кінці.
Щоб рис не розварився і був білим, радимо додати трохи лимонної кислоти або пару крапель соку лимона.
Щоб каша була ніжніше і смачніше, додайте шматочок вершкового масла під час варіння.
Перлова крупа швидше зваритися, якщо її попередньо замочити на кілька годин.
Якщо манну кашу відразу посипати цукром, на поверхні не утворюється кірка.
-
- Объявления
Зберігання та приготування круп
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Объявления
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Кто сейчас на форумеЗарегистрированные пользователи: Yandex [Bot] |