Страница 1 из 1

Готуємо смачні супи

СообщениеДобавлено: 01 мар 2012, 18:23
Бэлла
Супи повинні завжди бути присутнім в нашому раціоні. Є два види - заправні і прозорі супи. Бульйон, це основа заправних супів. Заправний борщ, солянка чи розсольник варяться на слабкому вогні.
Прозорі супи подаються, коли буде присутній на столі риба або м'ясні страви.

Щоб надати більше смаку вашому супу, киньте шматочок вершкового масла, яєчний жовток, і зелень. Якщо хочете зробити суп густішим, радимо заправити його сумішшю муки і вершкового масла в пропорції 1 столова ложка борошна з однією столовою ложкою олії. Всі розтерти, розвести з бульйоном і помішуючи на малому вогні влити в основну масу.

Картоплю і морквину варять до напівготовності, пізніше додають інші складові, щоб овочі не стали жорсткішими.
Приправи, пасерування, лавровий лист кладуть в кінці, тоді аромат супу не загубиться.

Овочеві супи варяться на грибному, м'ясному бульйоні або простій воді. У картопляні супи додають крупи або макаронні вироби, не забудьте цибулю і моркву.
Якщо ненароком пересолили ваш суп, не варто його відразу виливати в раковину. Потрібно додати трохи картоплі, цей овоч добре вбере в себе сіль.
Готуйте зі смаком!