• Объявления



Факти про найшкідливіші продукти

Делимся своими кулинарными секретами и советами

Факти про найшкідливіші продукти

Сообщение Утка » 18 окт 2012, 20:43

Изображение

Мрієте схуднути і знайти гарне струнке тіло?
Тоді читайте цей пост.
Виявляється не обов'язково катувати себе дієтами і ходінням в спортзал.
Досить виключити з раціону кілька шкідливих продуктів.


1. Чіпси.
Картопля, по суті, не найкорисніший продукт - крохмаль та й годі, а в чіпсах і зовсім нічого корисного і натурального - канцерогени, ароматизатори, підсилювачі смаку і звичайно ж масло. Регулярне споживання чіпсів може призвести до онко-захворювань і проблем з вагою. Теж стосується картоплі-фрі.

2. Газована вода.
Чи знаєте ви, що навіть гуаш, розведена у воді і приправлена ​​цукром не так шкідлива як кольорова газована? Вважається, що фаст-фуд найкраще запивати газованою водою, але це лише хитрий маркетинговий хід. Насправді газована притуплює відчуття голоду, і вам хочеться з'їсти ще один гамбургер. До речі Кока-Кола Лайт ні скільки не краще звичайної Коли. У ній міститься замінник цукру, який набагато шкідливіше.

3. Фаст-фуд.
Крім швидкості і ціни в фаст-фуду немає ніяких плюсів. Хоча для швидкого і нешкідливих вгамування голоду можна спокійно приготувати бутерброд з овочів, сиру та шинки.

4. Майонез.
Мова йде лише про магазинному майонезі. Якщо ви припините його вживати - самі помітите, як талія стала трохи менше в об'ємі. До речі сюди ж можна додати кетчуп та інші соуси, які містять підсилювачі смаку, ароматизатори, жири і ніяких натуральних компонентів. Замість цього спробуйте вживати нежирну сметану. Набагато смачніше і корисніше.

5. Сіль і цукор.
Їх ще називають - біла смерть. Сіль перешкоджає виведенню води з організму й відкладається в найбільш непотрібних місцях. Цукор для всіх тих, що худнуть ворог номер один. Але якщо повністю відмовитися від цих продуктів неможливо, варто просто обмежити споживання - наприклад, не досолювати їжу і звикнути до природного смаку продуктів. А цукор можна також замінити медом.

6. Алкоголь.
Шкода алкоголю і так всім очевидний. Якщо ви вживаєте алкоголь стабільно раз на тиждень - це вже алкоголізм. Якщо не знаєте, як можна тверезо провести свято - теж. Почати відмовлятися від алкоголю можна з відмови від дешевих алкогольних напоїв. Ну, а потім просто знайти непитущих компанію.

7. Ковбаси та копченості.
Ви ніколи не зможете напевно відгадати, з чого і коли саме зроблені сосиски. Копчення і соління м'яса потрібно лише для більш довгого зберігання продуктів. Звичайно ж, вся користь продукту з часом пропадає, а трупні прояви не припиняються. Тільки от помітити це покупець не в силах через ароматизаторів та підсилювачів смаку.

8. Смажене
Жарка на маргарині і соняшниковій олії призводить до утворення канцерогенів і вбиває всі корисні властивості їжі. Крім того під час обсмажування частина рідини заміняється маслом що призводить до підвищення калорійності продукту. Замість смаження можна злегка обсмажити продукти до рум'яної скоринки, а закінчити приготування в духовці або в пароварці.

9. Солодке
Серед найбільш шкідливих солодощів можна виділити льодяники, мармелад, жувальні цукерки. Насправді вони шкідливіше шматка торта через що містяться в них барвників та ароматизаторів. Хочеться солодкого? Їжте мед, сухофрукти або гіркий шоколад.

10. Білий хліб.
Свіжі булочки або білий хліб звичайно дуже смачні, але в них немає абсолютно нічого корисного, тому як борошно, з якого вони готуються, очищена від поживної клітковини. Так що набагато корисніше їсти цільнозерновий хліб.
Аватар пользователя
Утка

 
Автор темы
Сообщений: 221
Темы: 189
Зарегистрирован: 26 апр 2012, 17:59
Благодарил (а): 1 раз.
Поблагодарили: 3 раз.

Объявления

Вернуться в Кулинарные советы

Кто сейчас на форуме

Зарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей




cron
Яндекс.Метрика