Як варити яйця?
Добавлено: 03 дек 2011, 01:03
Як варити яйця?
Ви не знаєте як варити яйця? Для таких людей, які мають мінімальний інтерес до кулінарії, але потребують в приготуванні, яйця всмятку можуть бути ідеальним варіантом. Варити яйця простіше простого і для цього потрібно всього лише трохи часу. Тому, дотримуйтесь покроковим порадами і ви з легкістю подужаєте цей нехитрий процес приготування яєць.
Приготування
1. Необхідна кількість яєць покладіть в каструлю і залийте холодною водою. Води має бути на 2 см більше рівня яєць.
2. Каструлю поставте на плиту і варіть на великому вогні, до закипання води. Як тільки вода закипить, накрийте каструлю кришкою і дайте постояти яйцям протягом 14 - 17 хвилин. Час залежить від розміру яєць - великі яйця варто залишити трохи довше.
3.Яйца необхідно остудити, щоб їх було легше чистити. Для цього, злийте гарячу воду і наповніть каструлю холодною водою.
4. Злегка "побийте" яйця (для того, щоб вода потрапила під скарлупа) і залиште їх у воді на 1 годину (для кращого результату, можете додати кілька шматочків льоду в воду).
5. Після цього, яйця будуть дуже легко чиститися.
Після прочитаного, питання - Як варити яйця? - Повинен більше не виникатиме.
Приємного апетиту !!!)))
P.S. Неочищені варені яйця можуть зберігатися в холодильнику протягом 7 днів.
Ви не знаєте як варити яйця? Для таких людей, які мають мінімальний інтерес до кулінарії, але потребують в приготуванні, яйця всмятку можуть бути ідеальним варіантом. Варити яйця простіше простого і для цього потрібно всього лише трохи часу. Тому, дотримуйтесь покроковим порадами і ви з легкістю подужаєте цей нехитрий процес приготування яєць.
Приготування
1. Необхідна кількість яєць покладіть в каструлю і залийте холодною водою. Води має бути на 2 см більше рівня яєць.
2. Каструлю поставте на плиту і варіть на великому вогні, до закипання води. Як тільки вода закипить, накрийте каструлю кришкою і дайте постояти яйцям протягом 14 - 17 хвилин. Час залежить від розміру яєць - великі яйця варто залишити трохи довше.
3.Яйца необхідно остудити, щоб їх було легше чистити. Для цього, злийте гарячу воду і наповніть каструлю холодною водою.
4. Злегка "побийте" яйця (для того, щоб вода потрапила під скарлупа) і залиште їх у воді на 1 годину (для кращого результату, можете додати кілька шматочків льоду в воду).
5. Після цього, яйця будуть дуже легко чиститися.
Після прочитаного, питання - Як варити яйця? - Повинен більше не виникатиме.
Приємного апетиту !!!)))
P.S. Неочищені варені яйця можуть зберігатися в холодильнику протягом 7 днів.