• Объявления



Як правильно їсти фрукти

Делимся своими кулинарными секретами и советами

Як правильно їсти фрукти

Сообщение ПОЛИНКА » 06 фев 2012, 22:06

Ми всі думаємо, що їсти фрукти - це все - лише купити фрукти, порізати їх і покласти в рот. Але все не так просто. Важливо знати, як і коли є фрут)))

Щоб фрукти принесли нам всю свою користь, їх необхідно їсти перед обідом (вечерею), а не після, як ми звик. Вся справа в шлунку. Якщо ви вживаєте фрукти після їжі, то откусанной шматочок фрукта потрапляє в шлунок, де тим часом перетравлюється ваша з'їдена їжа. І тоді фрукти почнуть вступати в контакт з їжею і шлунковим соком, викликаючи гниття. У наслідку, вас може мучити нудота, здуття живота та інші неприємні симптоми.

Постійне вживання фруктів перешкоджає ранній появі сивого волосся, спалахів гніву і темними колами під очима.

Правильне вживання фруктів подарує вам красу, здоров'я, довголіття, енергію і допоможе расчепленію жиру.

Найкраще вживати свіжі фрукти і ягоди і не піддавати їх тепловій обробці. Висока температура руйнує всі вітаміни і ви отримаєте тільки приємний смак.

Замініть магазинний сік натуральним, свежевижетим соком. Пийте сік повільно, маленькими ковтками. Оскільки дуже важливо, щоб сік змішався зі слиною.

Звичайно, корисніше з'їсти цілий фрукт, ніж випити свіжовичавлений сік.

Щоб швидко очистити організм, протягом 3х днів вживайте тільки фрукти і соки з них.

Ківі, наприклад, незважаючи на те, що він дуже маленький, багатий калієм, магнієм, вітаміном Е і клітковиною. У ньому міститься удвічі більше вітаміну С, ніж в апельсині.

Незважаючи на те, що яблуко містить менше вітаміну С, воно сожержіт антиоксиданти. Так само яблуко допомагає знизити ризик раку товстої кишки, інфаркту та інсульту.

Полуниця багата великою кількістю антиоксидантів, що захищає від ризику захворювання на рак.

Вживання 2-4 апельсинів в день, допоможе захистити організм від простудних захворювань, знизити рівень халестеріна, розчинити камені в нирках і перешкоджати їх появи, а також зменшить ризик раку товстої кишки.

Кавун найкраще втамовує спрагу, завдяки тому, що на 98% складається з води. Так само в ньому велику кількість вітамін С, калію і глутатіону, який зміцнює нашу імунну систему.

Гуава і папайя, за кількістю вітаміну С, поступаються лише ківі. Гуава багата клітковиною, яка запобігає появі запорів. Папайа багата каратином, який корисний для ваших очей.

Їжте фрукти правильно і будьте здорові! ::D
Аватар пользователя
ПОЛИНКА

 
Автор темы
Сообщений: 260
Темы: 218
Зарегистрирован: 06 янв 2012, 23:46
Благодарил (а): 3 раз.
Поблагодарили: 5 раз.

Объявления

Вернуться в Кулинарные советы

Кто сейчас на форуме

Зарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей




cron
Яндекс.Метрика