Страница 1 из 1

Печінкові оладки - рецепт

СообщениеДобавлено: 22 фев 2012, 18:13
Бэлла
інгредієнти:
яловича печінка 400 г.
лук 1 шт.
часник 1 зубчик
морква 1 шт.
яйце 1 шт
борошно 3 ст. л.
рослинне масло 3 ст. л.
сіль, чорний мелений перець за смаком

крок 1

Овочі очистити. Цибулю і часник подрібнити, моркву нарізати довільними шматками. Обсмажити цибулю і часник в 1 ст. л. розігрітого масла, 5 хв.

крок 2

Печінку промити, обсушити, очистити від плівок і проток, нарізати великими шматками. Подрібнити в блендері разом з морквою до однорідної консистенції. З'єднати з смаженими цибулею і часником, додати яйце, борошно, сіль і перець, масу добре перемішати.

крок 3

У сковороді розігріти трохи масла. За допомогою ложки викладати суміш кружками на відстані 2-3 см один від одного і обсмажувати по 3-4 хв. з кожного боку. Так само приготувати все оладки, підливаючи у міру необхідності масло.