ЗНАДОБИТЬСЯ
• 1 кг курячого філе
• 400 г сала
• 1 головка часнику
• сіль за смаком
• чорний мелений перець
• тонкі кишки
• рослинна олія для смаження
ПРИГОТУВАННЯ
1. Кишки поскоблить ножем, добре вимити під струменем прохолодної води.
2. Філе вимити, обсушити. Філе і сало нарізати невеликими кубиками.
3. Часник розібрати на зубчики, очистити, вимити, пропустити через прес.
4. З'єднати сало, філе, часник, 0,5 стан кана охолодженої кип'яченої води, посолити і поперчити, добре перемі шать.
5. Підготовленим фаршем начинити кишки не дуже щільно.
6. Толстой голкою в декількох місцях наколоти підготовлену ковбасу, кінці туго зав'язати ниткою.
7. Смажити ковбасу на сковороді в невеликій кількості рослинного масла протягом 20 хв з двох боків до утворення золотистої скоринки.
-
- Объявления
Ковбаса куряча домашня - рецепт
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Объявления
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Кто сейчас на форумеЗарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей |