Страница 1 из 1

Ковбаса куряча домашня - рецепт

СообщениеДобавлено: 22 фев 2012, 22:57
Бэлла
ЗНАДОБИТЬСЯ

• 1 кг курячого філе
• 400 г сала
• 1 головка часнику
• сіль за смаком
• чорний мелений перець
• тонкі кишки
• рослинна олія для смаження

ПРИГОТУВАННЯ

1. Кишки поскоблить ножем, добре вимити під струменем прохолодної води.

2. Філе вимити, обсушити. Філе і сало нарізати невеликими кубиками.

3. Часник розібрати на зубчики, очистити, вимити, пропустити через прес.

4. З'єднати сало, філе, часник, 0,5 стан кана охолодженої кип'яченої води, посолити і поперчити, добре перемі шать.

5. Підготовленим фаршем начинити кишки не дуже щільно.

6. Толстой голкою в декількох місцях наколоти підготовлену ковбасу, кінці туго зав'язати ниткою.

7. Смажити ковбасу на сковороді в невеликій кількості рослинного масла протягом 20 хв з двох боків до утворення золотистої скоринки.