Свинина по-китайськи
Інгредієнти: 150 г пісної свинини, білок 1 яйце, 30 г крахмоло, 15 г ріпчастої цибулі,} / 4 ч. ложки імбиру, 10 г соєвого соусу, 5 г цукру, 1 г глютамат натрію (1,5 - 2г вегето), 5 г оцту, сіль за смаком, півсклянки бульйону, чверть склянки вина, 1 ч. ложка дрібно порізаних пікулів (дрібні мариновані овочі); рослинне масло для фритюру.
Приготування
Свинину нарізати шматочками приблизно з половину сірникової коробки. Змочити в суміші білка, крохмалю і води, обсмажити у фритюрі, відкинути.
На розпечену сковороду покласти нашатковану ріпчасту цибулю, влити бульйон, додати всі прянощі, пікулі і вино, коли закипить, влити розчинений у воді крохмаль (1:2).
Коли бульйон загустіє до киселеподібної маси, покласти обсмажене м'ясо, перемішати, викласти на тарілку.
-
- Объявления
М'ясо і птиця у фритюрі
Сообщений: 34
• Страница 4 из 4 • 1, 2, 3, 4
ОбъявленияСвинина, смажена в томатному соусіСвинина, смажена у томатному соусі
Інгредієнти: 600 г свинини, 150 г сала свинячого, 250 г томату-пасти, 150 г зеленого горошку, 100 г крохмалю, 100 г бульйону, 20 г соусу соєвого, 50 г горілки, 1 яйце (білок), 25 г Сахору. Приготування Зачищену м'якоть задньої ноги або корейки нарізають скибочками, змочують в суміші білка і крохмалю, розведеного холодною водою (1:1), смажать у фритюрі до утворення блідої скоринки й відкидають. Одночасно на сильно розігріту сковороду з невеликою кількістю жиру вливають, безперервно помішуючи, заздалегідь підготовлену суміш, що складається з томату-пасти, крохмалю, розведеного холодною водою (1:2), паленого цукру, незаправленого курячого бульйону, соєвого соруса, горілки, і проварюють до загустіння. Закладають зелений горошок і смажену свинину, струшуючи, перемішують, а потім вливають розтоплене свиняче сало. Последний раз редактировалось Бэлла 23 фев 2012, 21:16, всего редактировалось 1 раз.
Свинина з бананамиСвинина з бананами
Інгредієнти: 800 г свинини, 250 г свинячого жиро, 1/2 лимона, кмин, перець, сіль. Приготування М'якоть окосту нарізати кубиками вагою 35 - 40 г, підсолити і поперчити, скропити лимонним соком, додати кмин, лавровий лист, часник і поставити на холод. Через годину м'ясо посмажити у фритюрі. Подавати зі смаженими бананами або смаженою картоплею і зеленню.
Ескалоп телячий по-віденськиЕскалоп телячий по-віденськи
Інгредієнти: 600 г телятини, 1 яйце, 25 г сухарів, 200 г жиру свинячого, 1/2 лимона, перець, сіль. Приготування Телятину відбивають так, щоб отримати зовсім тонкий шар, приправляють соллю, перцем, змочують у яйці, обкачують у сухарях і смажать у фритюрі до утворення хрусткої скоринки. Ескалоп повинен бути зовсім сухим. При подачі на ескалоп кладуть часточку лимона, прикрашають салатом латук.
Сообщений: 34
• Страница 4 из 4 • 1, 2, 3, 4
Кто сейчас на форумеЗарегистрированные пользователи: Bing [Bot] |