• Объявления



Свинина по-міністерськи - рецепт

Здесь делимся всевозможными рецептами мясных блюд. Как лучше приготовить мясо.

Свинина по-міністерськи - рецепт

Сообщение Кухар » 28 фев 2012, 20:41

Свинина по-міністерськи

інгредієнти

* Свинина-філейна частина 500 г
* Твердий сир 150 г
* Майонез 100 г
* Картопля (велика) 5 шт
* Головка ріпчастої цибулі (велика) 1 шт
* Оцет столовий 1 ч. л.
* Чорного перцю меленого 1 ч. л.
* Сіль (на смак)
* Зелень 1 пучок

рецепт

1. Свинину нарізати на дрібні шматочки, покласти в миску. Додати очищений і дрібно на різаний лук, посолити, поперчити, налити оцту і перемішати. Дати постояти 1 годину.
2. Картоплю очистити, нарізати на брусочки і відварити в підсоленій воді протягом 5 хвилин.
3. Глибоку сковороду або лист змастити жиром, викласти м'ясо разом з маринадом. Зверху покласти шар картоплі, зелень. Змастити майонезом і посипати тертим сиром. Запікати в духовці до золотистої скоринки.
Аватар пользователя
Кухар

 
Автор темы
Сообщений: 283
Темы: 263
Зарегистрирован: 26 ноя 2011, 09:20
Откуда: Україна
Благодарил (а): 7 раз.
Поблагодарили: 12 раз.

Объявления

Вернуться в Мясные блюда

Кто сейчас на форуме

Зарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей




Яндекс.Метрика