• Объявления



БАРАНИНА ПО-ФРАНЦУЗЬКОМУ

Здесь делимся всевозможными рецептами мясных блюд. Как лучше приготовить мясо.

БАРАНИНА ПО-ФРАНЦУЗЬКОМУ

Сообщение Бэлла » 01 мар 2012, 22:19

Вам знадобиться:
баранина - 1кг.
картопля - 4шт.
цибуля ріпчаста - 4шт.
часник - 3 зубчики
оливкова олія - ​​3ст.л.
розмарин - 2 гілочки
зелень (базилік, чебрець, петрушка) - пучок
помідори - 300-400гр.
сіль
перець

Помідори очистити від шкірки. Баранину, картопля, цибуля, часник і помідори нарізати невеликими кубиками (але не занадто дрібно). М'ясо гарненько обсмажити в рослинній олії, вийняти, дати трохи стекти маслу. У глибоку форму викласти цибулю, часник і картоплю, зверху викласти м'ясо, посолити, поперчити, зверху розкласти гілочки розмарину. Кубики помідорів викласти поверх м'яса. Накрити кришкою і тушкувати в духовці близько 2ч.
Приємного апетиту!
Аватар пользователя
Бэлла

 
Автор темы
Сообщений: 274
Темы: 226
Зарегистрирован: 20 фев 2012, 22:03
Благодарил (а): 10 раз.
Поблагодарили: 4 раз.

Объявления

Вернуться в Мясные блюда

Кто сейчас на форуме

Зарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей




Яндекс.Метрика